Kerstpakkettenactie opnieuw succesvol

Kerst voor iedereen.                                       

De Fontein wil graag het verschil maken.
We doen dit door middel van inzameling en verspreiding van kerstpakketten en houdbare levensmiddelen onder mensen die het financieel moeilijk hebben, of het om een andere reden goed kunnen gebruiken.
We doen dit in samenwerking met de hulpverlenende instanties van Hattem.

Als Hattemers voor Hattemers, Kerst voor iedereen.

Van 9 tot en met 18 december kunt u uw kerstpakket en/of andere houdbare levensmiddelen bij De Fontein, Kerkstraat 32 in Hattem brengen.
Op 21 en  23 december worden de pakketten bezorgd bij diegenen die  met Kerst een extraatje goed kunnen gebruiken.

Zijn er mensen in uw omgeving die blij gemaakt kunnen worden met een pakket, dan kunt u een briefje invullen met hun naam, adres en gezinssamenstelling en inleveren in de daarvoor bestemde doos in de winkel, Kerkstraat 32. Adressen graag aanleveren voor 18 december.

Dus welkom: kerstpakketten, houdbare levensmiddelen en adressen.
En bedenk………alle kleine beetjes helpen.

Daarnaast kunnen wij hulp gebruiken voor het klaarmaken van de pakketten op 18, 19, 20 december en bij het bezorgen van de pakketten op 21 en 23 december.
Graag aanmelden bij info@fonteinhattem.nl  /038 4440796

Ook uw eventuele giftvoor deze actie is van harte welkom,
 

Alvast bedankt voor alle medewerking en ondersteuning!

Ook kunnen bij De Fontein kerstkaarten worden gebracht, die worden bezorgd door Stichting Oekraine Projecten. Voor € 0,40 per kaart worden deze binnen Hattem bezorgd, vanaf 18 december. Kaarten kunnen tot en met vrijdag 20 december worden ingeleverd bij De Fontein of bij de fam. Keijl, Vliegenstein 16 (tussen 14.00 en 17.00 uur).