Boekpresentatie met wandeling

Wandeling met boekpromotie

 

Zaterdag 2 oktober organiseert boekhandel ‘De Fontein’ een wandeling met schrijfster Eline Lindeboom. Aan de hand van het boek ‘Wandel gerust’ neemt Eline je mee naar de bossen en de IJssel bij Hattem. Om 10.00 uur start de wandeling vanaf Herberg Molecaten. Tijdens de wandeling van maximaal anderhalf uur vertelt de auteur iets over het boek en kan de deelnemer zelf ervaren hoe je samen met God richting mag vinden in je leven. Eindpunt is bij De Fontein aan de Kerkstraat met een lekker bakje koffie of thee. Daar is ook gelegenheid het boek in te zien en een gesigneerd exemplaar aan te schaffen. Er is ruimte voor maximaal 10 personen. Aanmelden is verplicht en kan bij De Fontein, Kerkstraat 32, info@fonteinhattem.nl of 038-4440796. Deelname is gratis. Bij aanmelding van meer dan 10 personen wordt er een nieuwe wandeling aangeboden op een andere datum. 

 

Over het boek

‘Wandel in Gods schepping, ontdek welke waardevolle lessen God aan je kwijt wil en leer hoe je ze mag toepassen in je dagelijks leven.’ Eline Lindeboom

 

Ga op pad in mooie, zelfgekozen natuurgebieden en ontdek hoe je samen met God richting mag vinden in je dagelijks leven. Wandel Gerust en Wijs mij Uw weg zijn de eerste twee delen van een serie van zeven boekjes waarin je met God op weg gaat – zowel in de natuur, als in geloof. Je krijgt vanuit de verschillende zintuigen praktische, ervaringsgerichte en creatieve opdrachten mee die je kunt toepassen tijdens je wandelingen in de natuur en in je dagelijks leven. De opdrachten worden vergezeld met toepasselijke Bijbelse lessen. Het bijbehorende schetsboek en schrijfboek zijn een prachtige aanvulling om met woord en beeld je persoonlijke reis te verwerken en vast te leggen.

 

Na Wandel Gerust en Wijs mij Uw weg verschijnen deel 3 en 4 in het voorjaar 2022. Elk boekje heeft een eigen thema. Deze serie zet je in beweging en helpt je om écht samen met God verder te komen in je leven. 

 

Over de auteur

Eline (1986) is getrouwd en woont met haar man, drie kinderen en witte herdershond in een prachtig Veluws dorp. Na jarenlang gewerkt te hebben in het basisonderwijs en daarnaast werkzaam te zijn geweest in het pastorale werk (o.a. als docent bij de toerustingscursus pastoraat aan het Evangelisch College), besloot zij enkele jaren geleden het roer om te gooien en te gaan schrijven, spreken en coachen. Ze is nu werkzaam vanuit haar eigen praktijk voor natuur- en wandelcoaching (praktijk Rivkah) waar ze vrouwen en groepen begeleidt op hun weg in het dagelijks leven en met God.