Ons assortiment

Boeken

In onze winkel vindt u een zeer ruime sortering boeken voor jong en oud, van dagboeken en studieboeken tot romans en thrillers. We bezoeken diverse beurzen om nieuwe ideeën op te doen. Regelmatig hebben we actieboeken en andere leuke aanbiedingen. Kom dus regelmatig even kijken of er iets van uw gading bij is. Mocht een boek niet voorradig zijn, dan is het in principe altijd mogelijk het te bestellen. Binnen 5 werkdagen is het bestelde boek doorgaans binnen.In principe is het mogelijk alle boeken te bestellen, ook van niet-christelijke uitgevers. Informeer in de winkel naar de mogelijkheden.

CD's en DVD's

Houdt u van muziek? Onze collectie cd’s en dvd’s is goed gevuld en aantrekkelijk voor jong en oud. Wij hebben veel cd’s en dvd’s in alle mogelijke stijlen. Er zit vast die ene cd of dvd bij die u zoekt en anders proberen we die voor u te bestellen. We nodigen u van harte uit om te komen kijken en luisteren.

BoekenSieraden

CD's

Speelgoed

Sieraden en kleding

Degene die zijn of haar geloof wil laten zien aan de mensen om zich heen, kan ook terecht in onze winkel. Wij verkopen sieraden (kettingen, oorbellen, armbandjes, enzovoorts) en kleding (t-shirts en truien) die het Goede Nieuws uitdragen. Kom dus gerust eens kijken of u iets kunt vinden wat bij u past.

Geschenken en wenskaarten

Tevens vindt u in onze winkel een ruime collectie geschenkartikelen en wenskaarten voor diverse gelegenheden. Grote kans dat u bij ons net dat cadeautje of die kaart vindt waar u naar op zoek was.

Speelgoed

Natuurlijk worden de kinderen niet vergeten! Ook voor de kleinsten onder ons is er een ruime keuze in boeken, cd’s en geschenken. En speciaal voor de kinderen verkopen wij ook erg leuk en betaalbaar (houten) speelgoed. Het is zeer de moeite waard om eens te komen kijken.

Voor alles geldt:

Onze medewerk(st)ers staan voor u klaar en geven u graag advies!

U BENT VAN HARTE WELKOM!