Workshop Bijbel en Voeding

Workshop Bijbel en Voeding

 

Samen ontdekken wat de Bijbel te zeggen heeft over voeding.  Welke adviezen kunnen we hieruit halen voor ons eetpatroon? Tijdens deze ochtend gaan we samen zoeken naar wat in de Bijbel staat over voeding en welke principes we nog steeds kunnen toepassen in onze hedendaagse tijd. Wilma van der Geer van ‘The Ambassador’ verzorgt op donderdag 14 februari een workshop bij Christelijke boekhandel De Fontein, Kerkstraat 32  in Hattem.

Inloop is 9.30 uur, en start 9.45 uur. Kosten € 17,00. Graag even aanmelden via info@theambassador.nl 

 

The Ambassador staat voor een gezonde leefstijl. Dat kan gaan over voeding, beweging en ontspanning. De verschillende elementen moeten met elkaar in balans zijn. The Ambassador verzorgt workshops en presentaties op scholen, sportclubs bedrijven of gewoon gezellig bij je thuis. Ook als je op zoek bent naar gezonde maaltijden, tussendoortjes of andere catering kan je terecht bij The Ambassador.
Daarnaast is Wilma leefstijlconsulent bij Gezond en Weldoen en biedt zij professionele coaching aan vanuit een bijbels en holistische visie. Door deze combinatie wil The Ambassador laten zien hoe je een bewuste en gezonde levensstijl kunt hebben (www.theambassador.nl)

 

Wilma van der Geer-Wibbelink  is Bewegingsagoog & Psychomotorisch Therapeut. Daarnaast is zij BGN geregistreerd gewichtsconsulent. 

‘Ik heb een passie voor bewegen en sporten en heb hierdoor ook een drive om anderen hierin mee te nemen en te stimuleren.
Door eigen ervaring heb ik gemerkt welke positieve effecten een goede voedingspatroon op je lichaam heeft, zowel lichamelijk als psychisch. Het gaat niet om de kilo’s alleen, maar om een goede kwaliteit van leven.
Ik geloof dat wij als mensen zijn geschapen met een lichaam, ziel en geest. Deze drie staan met elkaar in verhouding en hebben invloed op elkaar. Dit is het uitgangspunt van waaruit ik werkt, kijkend naar de mens als geheel. In verschillende settings heb ik ervaring in het begeleiden van mensen op het gebied van gezonde voeding en bewegen. Het gaat hierbij om een gezonde leefstijl en een blijvende verandering in gedrag.’

Met het bedrijf The Ambassador worden mensen persoonlijk begeleid op het gebied van voeding, beweging en ontspanning. Daarnaast worden er diverse workshops verzorgd op scholen, particulieren en bedrijven. Verschillende onderwerpen kunnen zijn: gezonde voeding & kinderen, natuurlijke sportvoeding, koken zonder pakjes & zakjes, suikervrij bakken.