Workshop Bible Journaling

Workshop Biblejournaling in Hattem

Op woensdag 15 februari zal de workshop ‘Biblejournaling’  in boekhandel De Fontein in Hattem gegeven worden.  De workshop wordt gegeven  door Bettuelle Hanekamp, zij maakt deel uit van “Biblejournaling Nederland”.

Wat is Biblejournaling? Het is een manier om creatief je “stille tijd” met God in te vullen, om Zijn stem op een andere (beeldende) manier te verstaan. Het is heerlijk om in je Bijbel creatief en beeldend  aan de slag te gaan! Mooie dingen scheppen in het Woord van de Schepper zelf. Voorbeelden van biblejournaling zijn onder andere te zien op Instagram onder Bettuelle, op haar website (www.bettuelle.nl) of op www.biblejournalingnederland.nl .

Het doel van de workshop is om handvaten te hebben om tijdens je stille tijd met God, op creatieve wijze de Bijbel te lezen en te verwerken. Hernieuwd enthousiast te worden over de Bijbel en te merken dat God ook vandaag nog wat tegen je te zeggen heeft.

Eind november 2016 is er via uitgeverij Jongbloed een “schrijfbijbel” uitgekomen, waarin ruimte is vrijgelaten om te tekenen/ schilderen. Maar óók in je eigen Bijbel is het al mogelijk om creatief aan de slag te gaan zonder je tekst onleesbaar te maken. Tijdens de workshop Biblejournaling is het mogelijk om de schrijfbijbel zelf aan te schaffen maar neem gerust je eigen bijbel mee. Er zijn ook proefexemplaren om uit te proberen. Tijdens de avond zijn er veel (leuke!) materialen waar je uitleg over krijgt en waarmee je kunt oefenen.

Schroom dus niet. Geef je op voor een gezellige en creatieve avond waarin je aangemoedigd wordt om op creatieve wijze met Gods woord om te gaan en wellicht… Zijn stem te verstaan op een andere manier.

De avond start om 20.00 uur en eindigt 22.00 uur. De kosten voor de workshop zijn € 25,− per persoon. Dit is inclusief koffie en thee, iets lekkers én een leuk inspiratietasje waar sowieso een goede pen bij zit.  

Opgeven? Dat kan bij de boekhandel zelf!

Het mailadres is: info@fonteinhattem.nl je kunt ook bellen naar 038-4440796 of een bezoekje brengen aan de winkel aan de Kerkstraat 32 in Hattem