Trinity in de Open Poort

Donderdag 28 januari 2016 geeft de populaire band Trinity een concert in de Open Poort! Dit in samenwerking met Stichting De Fontein. 

De vier mannen van Trinity waren al lang bezig met het maken van muziek, maar vanaf 2004 ontdekten ze een winnende formule. Ze creëerden hun eigen sound door Latijns- Amerikaanse en Ierse invloeden met allerhande andere wereldmuziek te combineren. Popmuziek met wereld-invloeden: Worldbeat. De muzikale reis van de vier leidde tot nu toe tot 6 albums: Inicio (2007), Cada Dia (2009), Este Momento (2010), Pueblos Todos (LIVE) (2011), Qué Mas (2012) en MUNDO (2014). Van alle albums verkochten ze inmiddels tienduizenden exemplaren. Hun muziek is levendig, emotievol en feestelijk. Een genot voor het oor en de dansvoeten. De band karakteriseert zich ook door verschillende talen te combineren zoals Spaans en Engels maar ook Zulu en Frans. Op MUNDO heeft Trinity samen gewerkt met producer Gordon Groothedde om hun sound verder te ontwikkelen en de verschillende invloeden te integreren tot één geheel. !

De band brengt hun vrolijke en passievolle klanken niet alleen in Nederland ten gehore, maar trad ook op in landen als Rusland, Ierland, Gambia, Kenia en Peru, en tourt regelmatig in Frankrijk, Zwitserland en Duitsland. 

Daarnaast organiseert de viermansformatie sinds 2013 het event Trinity & Friends, een klein indoor festival met optredens van bevriende bands en muzikanten. Een festijn dat uitmondt in een knallend feest met de band zelf op de bühne. Een waar festijn waar bovendien genoten kan worden van (etens)waren vanuit verschillende werelddelen. De sfeer geeft weer hoe de band is: ongedwongen, puur en gastvrij.

Kaarten voor dit concert kosten € 14,50 en zijn verkrijgbaar bij De Fontein, of via www.truetickets.nl. Dan betaalt u € 2,- extra reserveringskosten.